Du fortæller os, hvad du godt kunne tænke dig.
Vi udtænker en plan for, hvordan det bedst kan laves

Nybyggeri og renovering af din bolig er et stort projekt. Der skal tænkes på mange ting udover farven på væggen og den generelle indretning, særligt når det kommer til dine el installationer. Én ting er lovgivning og regler, noget andet dine behov for at praktik og design går op i en højere enhed. Vil du gerne undgå huller i den nylavede væg, løse kabler langs gulvet eller at stå tilbage med ærgerlsen over, at du godt kunne have brugt en stik-kontakt mere, og nu skal til at fræse kabler ind i din ny-tapetserede væg? Så hjælper vi dig igennem planlægningsfasen. Du fortæller os, hvad du ønsker, og vi går i gang med at finde ud af, hvad der skal laves, førend din drøm kan gå i opfyldelse.

Typer af opgaver vi typisk laver i forbindelse med renovering:

 • Fræsning af ledninger og kabler ind i væggen
 • Udskiftning af gamle stofledninger
 • Renovering af alle typer elinstallationer
 • Udskiftning af stikkontakter
  Og meget mere..

Vi samarbejder med andre faggrupper, så dit projekt får samlet alle dine håndværksmæssige løsninger

Tingene i et boligprojekt skal helst gennemføres i et planlagt forløb.

Når det drejer sig om el-installationer og kabling, skal det meste være skjult, så det endelige resultat får så stilrent et look som muligt.

Derfor er det vigtigt, at alle håndværkere der er tilknyttet projektet, har en overordnet ide om, hvornår dine el-installationer skal laves, og hvor der skal trækkes kabler. Er der ikke fuldstændigt styr på den del af processen kan der gå meget ekstra tid, for ikke at tale om efterregninger, når el-installationerne skal etableres.

Det er derfor tilrådeligt, at benytte sig en fagmand, der med baggrund i sin erfaring både kan styre el-projektet og rådgive omkring lyszoner, fremtidige behov eller intelligente løsninger.

Vores overvejelser tager udgangspunkt i

 • Budget

  Fordi økonomien er det vigtigste ift. mulighederne, når det kommer til planlægning af dit projekt.

 • Ønsker

  Med afsæt i forholdende på stedet, og dine tanker, rådgiver vi og kommer med input til alternative løsninger du måske ikke selv havde tænkt på.

 • Fremtidssikring

  Vi tænker fremtiden ind i dine løsninger, så dine el installationer kan følge med i forbindelse med evt. ændringer af indretninger m.m.

Om Feldt-El

Mit navn er Martin Søfeldt Hansen, og jeg er uddannet elektriker og autoriseret el-installatør. Efter 15 år i branchen, hvor jeg har arbejdet professionelt på både erhvervs- og privatmarkedet, stod det klart for mig, at mit hjerte lå hos privatkunderne. Jeg besluttede mig derfor for at åbne Feldt EL.

Hos Feldt EL løser vi alle typer af el-arbejde. Fra installation af stikkontakter og el-eftersyn til rådgivning på større husprojekter, eksempelvis i forbindelse med renovering eller nybyggeri.

Vi arbejder altid ud fra devisen: gode priser til aftalt tid. Har du brug for akut hjælp eller ønsker du rådgivning om større projekter, så lad os tage en snak.

Udvalgte referencer

Hos Feldt El er vi i stand til at varetage både større og mindre projekter.

Vi samler på glade kunder!

Lavede opgaven jeg havde brug for og som ar aftalt og til aftalt pris. Høflig og ordentlig, og har et godt finish på de ting der laves. Er en ny husejer som har spørgsmål som man engang har til ethvert og har brug for god rådgivning. Det fik jeg med på vejen. Sådan skal det gøres :)

super service fra martin s side. kom til den aftalte tid og besvarede alle spørgsmål der blev stillet og kunne ikke være mere tilfreds med det udførte arbejde, bruger ham med glæde igen

Vi bestilte Martin til at flytte vores el fra det gamle kolonihavehus over i det nye samt opsætte en ny måler. Vi er yderst tilfredse med det udførte arbejde. Det er snorlige og virkelig flot udført.

Få et uforpligtende tilbud

Ring nu