Et nyt køkken kræver god koordination og planlægning af el arbejdet i samråd med alle involverede

Vi hjælper med el installationerne i jeres nye køkken gennem alle faser i projektet. For som både elektriker og autoriseret el installatør med 15 års erfaring, kan vi både rådgive på projektet, og udføre alle installationerne med en professionel hånd.

Tag Feldt El med på råds, og undgå ærgrelser når dit nye køkken står færdigt.

Vi ser muligheder, du måske ikke selv har set i dit nye køkken

Vi hjælper dig med at se mulighederne, og rådgiver om eksempelvis placering og antal af stikkontakter.

Ønsker du skjulte installationer, det gør de fleste, er det vigtigt, at der er styr på grundplanen inden skabe m.m. sættes op. Derved undgår du ekstra arbejde, og en dårlig finish.

Vi laver en plan i samråd med dig, og sikrer os, at vi er klar til de andre håndværkere der er med inde over dit køkkenprojekt.

En af de store udfordringer med at få det nye drømmekøkken som du gerne vil have det, kan være eksisterende installationer og design. Måske har dit køkken:

  • En utilstrækkelig EL-tavle
  • Eksisterende radiatorer
  • Upraktiske døre
  • Skorstene
  • Skrå vægge der besværliggøre installation af kontakter m.m.
  • Faldstamme

Hos Felt EL har vi erfaringen til at komme op med kreative løsninger på disse kendte udfordringer

Sådan foregår samarbejdet

Selve planlægningen starter med er personligt møde, hvor du præsenterer du dine ønsker for dit nye køkken.

Herfra rådgiver vi omkring forholdende på stedet, dine ønsker og selvfølgelig dit budget.

Vores rådgivning tager altid udgangspunkt i dine ønsker, og vi står altid klar med kreative input du måske ikke selv havde tænkt over. Med så mange års erfaring i branchen, har vi set lidt af hvert.

Om Feldt-El

Mit navn er Martin Søfeldt Hansen, og jeg er uddannet elektriker og autoriseret el-installatør. Efter 15 år i branchen, hvor jeg har arbejdet professionelt på både erhvervs- og privatmarkedet, stod det klart for mig, at mit hjerte lå hos privatkunderne. Jeg besluttede mig derfor for at åbne Feldt EL.

Hos Feldt EL løser vi alle typer af el-arbejde. Fra installation af stikkontakter og el-eftersyn til rådgivning på større husprojekter, eksempelvis i forbindelse med renovering eller nybyggeri.

Vi arbejder altid ud fra devisen: gode priser til aftalt tid. Har du brug for akut hjælp eller ønsker du rådgivning om større projekter, så lad os tage en snak.

Udvalgte referencer

Hos Feldt El er vi i stand til at varetage både større og mindre projekter.

Vi samler på glade kunder!

Lavede opgaven jeg havde brug for og som ar aftalt og til aftalt pris. Høflig og ordentlig, og har et godt finish på de ting der laves. Er en ny husejer som har spørgsmål som man engang har til ethvert og har brug for god rådgivning. Det fik jeg med på vejen. Sådan skal det gøres :)

super service fra martin s side. kom til den aftalte tid og besvarede alle spørgsmål der blev stillet og kunne ikke være mere tilfreds med det udførte arbejde, bruger ham med glæde igen

Vi bestilte Martin til at flytte vores el fra det gamle kolonihavehus over i det nye samt opsætte en ny måler. Vi er yderst tilfredse med det udførte arbejde. Det er snorlige og virkelig flot udført.

Få et uforpligtende tilbud

Ring nu