Korrekt monterede HPFI relæer og el-tavler er altafgørende for sikkerheden i din husstand. Det er også lovpligtigt i alle husstande, og er altafgørende for, at dine forsikringer dækker ved brand, der er opstået som følge af defekte el apparater eller installationer.

Hos Feldt El har vi stor erfaring med udskiftning af gamle og defekte relæer og tavler, og har fuldstændigt styr på gældende lovgivning. 
Ved montering af et nyt HPFI relæ eller el-tavle, sikrer dig du altså ikke blot dig selv og dine kære, men honorerer også de gældende forsikringsbetingelser.

Hvornår bør du udskifte dit HPFI relæ eller el-tavle?

Et HPFI relæ bør testes en gang årligt. For det holder ikke evigt, og du kan ikke i det daglige mærke, at det er defekt. Og det kan være livsfarligt, da strømmen ikke slår fra, hvis der er apparater o.lign. tilsluttet med overgang i.

Du tester nemt dit HPFI relæ. ved at trykke test-knappen mærket “T” ned. Idet du gør det, skal alt din el lukke ned dvs. at relæet slår fra. Gør den ikke det, skal dit HPFI relæ udskiftes.

Så nemt foregår det

Skal dit relæ skiftes, skal du ikke gøre andet end at kontakte os. Herfra sørger vi for det hele. Fra afmontering af dit gamle HPFI relæ, til indkøb og installation af det nye relæ.

Vi sikrer os naturligvis, at alt fungerer som det skal inden vi kører. Når du handler hos os, kan du være sikker på, at det indkøbte anlæg er af en god og sikker kvalitet der holder i mange år.

Om Feldt-El

Mit navn er Martin Søfeldt Hansen, og jeg er uddannet elektriker og autoriseret el-installatør. Efter 15 år i branchen, hvor jeg har arbejdet professionelt på både erhvervs- og privatmarkedet, stod det klart for mig, at mit hjerte lå hos privatkunderne. Jeg besluttede mig derfor for at åbne Feldt EL.

Hos Feldt EL løser vi alle typer af el-arbejde. Fra installation af stikkontakter og el-eftersyn til rådgivning på større husprojekter, eksempelvis i forbindelse med renovering eller nybyggeri.

Vi arbejder altid ud fra devisen: gode priser til aftalt tid. Har du brug for akut hjælp eller ønsker du rådgivning om større projekter, så lad os tage en snak.

Udvalgte referencer

Hos Feldt El er vi i stand til at varetage både større og mindre projekter.

Vi samler på glade kunder!

Lavede opgaven jeg havde brug for og som ar aftalt og til aftalt pris. Høflig og ordentlig, og har et godt finish på de ting der laves. Er en ny husejer som har spørgsmål som man engang har til ethvert og har brug for god rådgivning. Det fik jeg med på vejen. Sådan skal det gøres :)

super service fra martin s side. kom til den aftalte tid og besvarede alle spørgsmål der blev stillet og kunne ikke være mere tilfreds med det udførte arbejde, bruger ham med glæde igen

Vi bestilte Martin til at flytte vores el fra det gamle kolonihavehus over i det nye samt opsætte en ny måler. Vi er yderst tilfredse med det udførte arbejde. Det er snorlige og virkelig flot udført.

Få et uforpligtende tilbud

Ring nu