Hvorfor bør du vælge os, til at foretage et el tjek hos dig?

Med mange års erfaring bag os, arbejder vi hurtigt og effektivt med dit el-tjek. Vi har set alle former for el installationer, og ved hvor fejlene kan opstå.
Hos os får du altså en garanti for, at arbejdet udføres korrekt, og at potentielle fare i dine installationer opdages. Samtidig ved vi hvordan fejlene udbedres, og vi kan derfor umiddelbart efter endt eftersyn, aftale en tid for udbedring af de fejl vi måtte have fundet. Vi klarer alt fra udskiftning af el-tavler og HPFI relæ, til simple udskiftninger af møre kabler m.m.

Hvad indeholder et el tjek?

Med et El tjek opnår du en autoriseret vurdering af dine el-installationers tilstand. Vi gennemgår typisk:

  • HPFI-relæet
  • Eltavler
  • Tilslutning af hvidevarer
  • Stik og kontakter

Skulle der været andre punkter, foruden dem på ovenstående liste, du ønsker at få udført et el tjek på, siger du bare til, så klarer vi også det.

Fast lav pris på eltjek: 700,- + moms. Ingen skjulte tillæg og gebyrer.

Hvad er et el tjek, og hvornår bør du få lavet et?

Et El tjek er primært en visuel gennemgang af dine nuværende installationer, om end der også udføres stikprøver på de mest basale dele af dine el-installationer.

Det overordnede formål med el tjekket er, at konstatere hvorvidt alle installationer er lovlige, og om der er generelle fejl og mangler der enten nu eller på sigt, kan være et problem.

Alle kan have gavn af at få tjekket deres el om ikke andet så for at sikre sig, at alt er som det skal være.

Udover det, er el tjekket populært ved køb eller salg af bolig, og i visse andelsforeninger er det decideret et krav i vedtægterne.

Om Feldt-El

Mit navn er Martin Søfeldt Hansen, og jeg er uddannet elektriker og autoriseret el-installatør. Efter 15 år i branchen, hvor jeg har arbejdet professionelt på både erhvervs- og privatmarkedet, stod det klart for mig, at mit hjerte lå hos privatkunderne. Jeg besluttede mig derfor for at åbne Feldt EL.

Hos Feldt EL løser vi alle typer af el-arbejde. Fra installation af stikkontakter og el-eftersyn til rådgivning på større husprojekter, eksempelvis i forbindelse med renovering eller nybyggeri.

Vi arbejder altid ud fra devisen: gode priser til aftalt tid. Har du brug for akut hjælp eller ønsker du rådgivning om større projekter, så lad os tage en snak.

Udvalgte referencer

Hos Feldt El er vi i stand til at varetage både større og mindre projekter.

Vi samler på glade kunder!

Lavede opgaven jeg havde brug for og som ar aftalt og til aftalt pris. Høflig og ordentlig, og har et godt finish på de ting der laves. Er en ny husejer som har spørgsmål som man engang har til ethvert og har brug for god rådgivning. Det fik jeg med på vejen. Sådan skal det gøres :)

super service fra martin s side. kom til den aftalte tid og besvarede alle spørgsmål der blev stillet og kunne ikke være mere tilfreds med det udførte arbejde, bruger ham med glæde igen

Vi bestilte Martin til at flytte vores el fra det gamle kolonihavehus over i det nye samt opsætte en ny måler. Vi er yderst tilfredse med det udførte arbejde. Det er snorlige og virkelig flot udført.

Få et uforpligtende tilbud

Ring nu