Du fortæller os, hvad du godt kunne tænke dig.
Vi udtænker en plan for, hvordan det bedst kan laves

Skal du have nyt badeværelse, eller måske renoveret det gamle? Så hjælper vi dig med både planlægning og rådgivning af dine el installationer. Vi guider dig igennem junglen af vådrumsregler, og rådgiver omkring valg af lys, ventilation og gulvvarme.

Og med 15 år erfaring bag os, er vi din garanti for, at der er styr på el-arbejdet allerede fra starten. Derved undgår du kedelige overraskelser, efter projektet er afsluttet.

Planlægningen foregår ved et personligt møde. Her klarlægges dine ønsker, og på den baggrund rådgiver vi ud fra forholdene. Vi tager dit budget i betragtning, og med afsæt i vores erfaring på området, byder vi ind med løsninger, du må ikke selv havde overvejet.

Hos os får ud altså en samarbejdspartner, der ligesom dig, ønsker at finde den mest optimale løsning for lige netop dit badeværelsesprojekt.

Har du overvejet nedenstående spørgsmål omkring elinstallationerne på dit nye badeværelse?

Uanset om vi taler nybyggeri eller renovering af et eksisterende badeværelse, er der en lang række reglerder skal oveholdes, og spørgsmål som typisk melder sig:

 • Er de eksisterende installationer stadig lovlige?
 • Hvor er der mulighed for at installere kontakter til hårtørrer, barbermaskine m.m.?
 • Kan kablingen evt. skjules i væggen?
 • Hvor bør spots og anden belysning placeres for optimal effekt?
 • Hvordan overholder jeg vådrumslovgivningen?
 • Har jeg mulighed for at få el gulvvarme, og hvad kan bedst betale sig?
 • Hvilken form for ventilation bør jeg vælge?

Alt det kan Feldt El som autoriseret el installatør hjælpe dig med.

Vi rådgiver omkring, og installerer de 3 vigtigste bestanddele af et funktionelt badeværelse

Ventilation af badeværelset

Korrekt ventilation af dit badeværelse er ekstremt vigtig i forhold til at modvirke dannelse af skimmelsvamp. Spørgsmålet er hvilken løsning du bør vælge, for der er mange former for ventilation til badeværelset herunder:

 • Manuelt styret anlæg
 • Lysstyret ventilation
 • Fugtstyret ventilation
 • Tidsstyret ventilation

Vi hjælper dig med at vælge den rigtige løsning i forhold til dine ønsker og dit budget.

Belysning på badeværelset

Optimal belysning på badeværelset, er altafgørende for et vellykket badeværelsesprojekt. Og da du kun selv må sætte lys op i tørzonerne, er det vigtigt at du allerede fra starten tager en autoriseret el installatør med på råd.

Vi rådgiver dig omkring:

 • Lys i badezonen
 • Lys over arbejdsområdet til eksempelvis barbering og sminke.
 • Generel belysning.
 • Muligheder for natbelysning.

El gulvvarme på badeværelset

Hvornår er det optimalt at benytte sig af el gulvvarme frem for vand? Det er et af de spørgsmål, vi kan hjælpe dig med at afklare. Det afhænger nemlig af flere ting såsom størrelse på badeværelset, nuværende vandinstallationer og beliggenhed.

Men uanset hvilken løsning der er mest optimal, er gulvvarme en yderst fordelagtig løsning fremfor en radiator.

 • Undgå fodkulde
 • Få et mere jævnt opvarmet badeværelse
 • Hurtigere aftørring af overfalder

Om Feldt-El

Mit navn er Martin Søfeldt Hansen, og jeg er uddannet elektriker og autoriseret el-installatør. Efter 15 år i branchen, hvor jeg har arbejdet professionelt på både erhvervs- og privatmarkedet, stod det klart for mig, at mit hjerte lå hos privatkunderne. Jeg besluttede mig derfor for at åbne Feldt EL.

Hos Feldt EL løser vi alle typer af el-arbejde. Fra installation af stikkontakter og el-eftersyn til rådgivning på større husprojekter, eksempelvis i forbindelse med renovering eller nybyggeri.

Vi arbejder altid ud fra devisen: gode priser til aftalt tid. Har du brug for akut hjælp eller ønsker du rådgivning om større projekter, så lad os tage en snak.

Udvalgte referencer

Hos Feldt El er vi i stand til at varetage både større og mindre projekter.

Vi samler på glade kunder!

Lavede opgaven jeg havde brug for og som ar aftalt og til aftalt pris. Høflig og ordentlig, og har et godt finish på de ting der laves. Er en ny husejer som har spørgsmål som man engang har til ethvert og har brug for god rådgivning. Det fik jeg med på vejen. Sådan skal det gøres :)

super service fra martin s side. kom til den aftalte tid og besvarede alle spørgsmål der blev stillet og kunne ikke være mere tilfreds med det udførte arbejde, bruger ham med glæde igen

Vi bestilte Martin til at flytte vores el fra det gamle kolonihavehus over i det nye samt opsætte en ny måler. Vi er yderst tilfredse med det udførte arbejde. Det er snorlige og virkelig flot udført.

Få et uforpligtende tilbud

Ring nu